Uitgezocht: hoe zal Astrid Bryan na haar huwelijk gaan heten?

Gisteren kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat Astrid Bryan binnenkort opnieuw een getrouwde vrouw is. De dame werd ten huwelijk gevraagd door haar vriend Bram Coppens en zei volmondig ja. Maar hoe zullen we Astrid Bryan dan binnenkort moeten aanspreken?

mige

Astrid Bryan is niet alleen de ex van John Bryan, ze is ook uitgegroeid tot een icoon, ook qua naam. Daarom koos ze ervoor om nooit meer haar meisjesnaam Astrid Nuyens aan te nemen na haar scheiding van ‘Den John’. ‘Ik blijf gewoon Astrid Bryan heten’, vertelde ze daar toen over. Maar hoe zal ze dan nu gaan heten na haar huwelijk met Bram Coppens? Op Twitter doet ze alvast vermoeden dat ze de naam Bryan zal dumpen en Coppens zal aannemen. Zo plaatste ze de hashtag AstridCoppens achter de aankondiging van het huwelijk.

Maar of Astrid nu al klaar is om haar handelsmerk te laten vallen, blijft echter de vraag. Zo vertelde ze daar eerder over: ‘Als ik ooit zou hertrouwen, komt de naam van mijn tweede man gewoon achter Astrid Bryan te staan. The American Way. Mogelijkerwijs zal Astrid Bryan dus binnenkort met Astrid Bryan-Coppens aangesproken dienen te worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER