© Walter Saenen

© Walter Saenen

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Café Local heropent in compleet vernieuwd interieur

Café Local is terug van weggeweest. Na het faillissement van vorig jaar heropenen de nieuwe uitbaters volgende week de deuren. "De naam blijft, maar de inrichting wordt chiquer", klinkt het.

Ellen Bogaert

Eind oktober vorig jaar ging de populaire dansgelegenheid failliet. Brouwerij Moortgat werd daarna eigenaar en ging met 2 nieuwe uitbaters in zee: J&M Catering en Jada Events. Beiden zullen onder de naam Topvenues het nieuwe Café Local uitbaten.

"Je zal het hier niet meer herkennen", vertelt een enthousiaste uitbater, Jan de Wieuw. "Vooral de nieuwe kleuren zorgen al voor een groot verschil." De hoofdkleur wordt roestbruin. De bar zal worden opgetrokken in zwart en goud. In de vipruimte boven zal eveneens worden gewerkt met zwart. "De sfeer van het vroegere Local blijft enigszins behouden. Het was een populaire dansgelegenheid en we gaan op dat elan verder." Daarnaast beloven de uitbaters ook enkele nieuwe feestconcepten, waaronder een eigen afterwork.

Momenteel zijn de renovaties nog volop aan de gang. Geschat wordt dat de volledige nieuwe inrichting begin april zal klaar zijn. De uitbaters wachten echter niet op de volledige renovatie en heropenen reeds op 5 fabruari. Vanaf 22u die avond is iedereen welkom.

Info: Café Local, Waalsekaai 25, 2000 Antwerpen, www.cafelocal.be

Lees vrijdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER