Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lommelse band brengt album uit op postkaart

De Lommelse band Stad Van Licht heeft een wereldplaat gemaakt. Letterlijk. Songwriter Martijn Ravesloot verkende de afgelopen jaren zowat elke uithoek van Zuidoost-Azië en verwerkte die indrukken in de nummers op 'Stad Van Licht II'. Uitgebracht op vinyl én... postkaart.

Christof Rutten

'Fons Records was meteen mee om een vinylversie uit te brengen', legt Ravesloot uit. 'Toen hebben we gediscussieerd of we ook een cd zouden uitbrengen. Maar ik denk dat wij te jong zijn om veel cd's te hebben gespaard en dus is de waarde van een cd voor ons minder. We wilden iets anders doen. We wilden mee in het vakantie en 'weg van huis'-verhaal. Vandaar het idee van de postkaartjes. Het is heel simpel: wie eentje wil geeft op onze site zijn adres op en krijgt een paar dagen later een postkaart in de bus. Leuk om op te hangen met een duimspijker en met de code de eropstaat, kan je de plaat digitaal downloaden.'

'Stad Van Licht II' verschijnt op 27 oktober. De releaseparty vindt op 31 oktober plaats in de Muziekodroom. Meer info op www.stadvanlicht.be en www.muziekodroom.be.

Hoe Martijn en een vriend op het nippertje ontsnapten aan een uitbarstende vulkaan leest u in de weekendkrant van Het Belang van Limburg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer