© JB

© JB

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Elly Coeck schrijft na tien jaar opnieuw theaterproductie: De Hut van Beebee

Drijvende kracht Elly Coeck van het theaterproject ‘Piep’, heeft na zowat tien jaar terug een spannende en grappige familieproductie ‘De Hut van Beebee’ geschreven. “Na de dood van vriend en collega Fons Cras, had ik niet gedacht dit nog te kunnen.”

Jan Boey

Theater Piep verzorgde haar eerste productie in 1981 op het podium dat werd gerund door de theaterzielen Fons Cras en Elly Coeck (72). “Toen Fons overleed heb ik mijn pen opzij gelegd. Het schrijven ging nog wel maar Fons was de creatieve geest, de man die personages en plot’s bedacht, en ik die daar rond een verhaal schreef. We hebben meer dan twintig eigen producties bij elkaar geschreven en ook gespeeld”, vertelt Elly Coeck. Het heeft haar heel wat moeite gekost om terug de stap te zetten een eigen stuk te schrijven. "Het schrijven heeft bevrijdend gewerkt, al heb ik het dit keer helemaal alleen moeten klaren, vermoedelijk volgen nog nieuwe producties", zegt ze.

De Hut van Beebee in een regie van Elly Coeck, krijgt een eerste optreden op zondag 21 februari en vervolgens op woensdag 24 februari, zaterdag 27 en zondag 28 februari, woensdag 2 en zaterdag 5 maart, telkens om 14.30u, een voorstelling duurt met pauze zo’n twee uurtjes. Tickets kosten 8 euro. Info en reservatie 0486-21.82.64, elke dag tussen 11-12 uur en 18-19 uur. http://http://www.theater-piep.be/

Lees het hele verhaal dinsdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER