© Luc Poppelaars

Toerisme zet gemeente op de foto

Ook in 2015 daagt Toerisme Wuustwezel vzw alle Wuustwezelse liefhebbers van fotografie en toerisme in Wuustwezel.

Neel Vermeiren

Daarom organiseert Toerisme Wuustwezel vzw voor de derde maal een fotowedstrijd om de toeristische troeven van Wuustwezel in beeld te brengen. Alle inzendingen zullen tentoongesteld worden tijdens de opening van het toeristisch seizoen op zondag 26 april 2015 in het wijkhuis van Loenhout en dit naar aanleiding van de organisatie van de Erfgoeddag.

De beste inzendingen worden gedurende enkele weken tentoongesteld in de Poort naar het Platteland, Dorpsstraat 36 in Wuustwezel. Later zullen de foto’s tentoongesteld worden op andere openbare plaatsen in onze gemeente. De winnaar van de wedstrijd krijgt een vaste plaats op de beeldenwand in de Poort naar het Platteland. Bovendien worden de drie beste foto’s beloond met cadeaubonnen van Wuustwezel ter waarde van respectievelijk 100, 50 en 25 euro.

De foto’s mogen zwart/wit of in kleur en moeten afgedrukt worden op A3 formaat. Een gedetailleerd reglement is te verkrijgen aan de balie van Toerisme Wuustwezel vzw, via de webstek of via toerisme@wuustwezel.be. Alle inzendingen moeten uiterlijk tegen 12 april 2015 ingediend worden. Een professionele jury zal de winnaars aanduiden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER