© Nicole Ketelbuters

© Nicole Ketelbuters

© Nicole Ketelbuters

© Nicole Ketelbuters

© Nicole Ketelbuters

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Schutterij Sint Laurentius huldigt leden tijdens spelnamiddag

Al in de vroege namiddag op zaterdag 22 november 2014 startte de schutterij haar jaarfeest in de Watermolen te Reppel met een spelnamiddag.

Nicole Ketelbuters

De leden werden ingedeeld in ploegen en namen het tijdens de verschillende spellen zoals poolbiljart, petanque, minigolf, kegelen, zoek de fouten en scrabbel, tegen elkaar op. Teambuilding was dan ook een zeer belangrijk onderdeel. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en werd er tijdens deze zonnige namiddag om het hardst gestreden om als team het beste resultaat te behalen.

Rond 18 uur gingen we over naar het officiële gedeelte. De prijzen werden uitgereikt die behaald zijn in het afgelopen schuttersseizoen. Zo werd er afscheid genomen van het Koningspaar 2014 en aan het nieuwe Koningspaar, Rik Kuppens en Alice Croonen, wensen we nu al veel succes toe voor het komende schuttersseizoen. Daarnaast mocht Angelien van Leuken als winnares van de het windbuksschieten 2014, de wisselbeker in ontvangst nemen. In Stokkem waar dit jaar de wedstrijd 'Persoonlijk Kampioenschap van Beide Limburgen' door ging, behaalde Nicole Ketelbuters een 11de plaats met 271 schoten en schoot zich hiermee tevens voor het 2de jaar op rij tot clubkampioen van de Schutterij St.-Laurentius Bocholt.

De schutterij mocht dit jaar 4 leden huldigen voor hun verdiensten tijdens de vele jaren lidmaatschap zijnde Hendrik Ooms 45 jaar lid - Pieter Hensen 15 jaar lid - Lisette Janssen 15 jaar lid en Jos Poelmans 15 jaar lid. Tot slot bedankten de voorzitter Alex Verduyckt alle leden voor het vertrouwen in onze vereniging, voor ieders hulp en steun, voor de goede schietresultaten, het behalen van de mooie prijzen tijdens de optochten in het afgelopen seizoen en wenst iedereen een succesvol schutterseizoen 2015 toe. Na het uitreiken van alle prijzen, konden de leden aanschuiven aan de feesttafel voor een heerlijk gourmet, gevolgd door een gezellig samen zijn tot in de vroege uurtjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer