© Photo News

José Mourinho: ‘Chelsea is saai’

Chelsea-trainer José Mourinho is altijd wel te vinden voor een opvallende uitspraak. Chelsea is de meest gehate club op de sociale media, zo bleek uit een onderzoek. ‘Dat komt waarschijnlijk omdat we saai zijn. We staan sinds de eerste speeldag op kop, de mensen houden daar niet zo van’. Getekend, José Mourinho.

jtp

Volg Chelsea - Manchester United hier LIVE vanaf 18u30!

Chelsea won voor het laatst de landstitel in Engeland in 2010, maar zit nu wel in pole position om de titel te winnen. De Blues hebben zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Arsenal, en spelen zaterdag de topper tegen Manchester United dat derde staat. ‘Ik denk enkel aan de drie punten’, aldus Mourinho. ‘Als we die niet pakken, zien we dan wel. Mijn spelers waren meteen gemotiveerd voor deze wedstrijd, iedereen wil natuurlijk tegen United spelen.’

‘Dat Chelsea de meeste gehate club op de sociale media is? ‘Dat komt waarschijnlijk omdat we saai zijn. We staan sinds de eerste speeldag op kop, de mensen houden daar niet zo van’, aldus Mourinho. ‘De meeste mensen zien liever een titelstrijd met alle topteams dicht bij elkaar. Dat willen wij voorkomen dit jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal