© Patrick Hattori

“Shoppers kunnen citytrip naar Londen winnen”

De nieuwe vzw Winkelpromotie organiseert samen met het gemeentebestuur een eindejaarstombola. En daar zijn mooie prijzen mee te winnen. Wat dacht u van een city-trip naar Londen?

Bart Ceulemans

Om het winkelgebeuren in de gemeente te versterken werd de voorbije maanden door een vzw, opgericht met handelaars, een winkelplan opgesteld. Vanaf vrijdag zijn de eerste resultaten zichtbaar. Iedereen die vanaf dan iets koopt bij een van de 57 deelnemende handelaars krijgt een of meerdere tombolalotjes. Daarmee kan men een van de vele mooie prijzen winnen.

“De vzw krijgt vanaf volgend jaar een jaarlijkse gemeentelijke subsidie van 50.000 euro", aldus schepen van lokale economieTom Ongena (Open Vld). Daarmee kan ze het winkelplan uitvoeren. We zijn blij dat zoveel handelaars meteen op de kar springen. Daarom steunen we deze actie maar al te graag.”

Wie tussen 27 november en 25 december iets koopt bij één van de deelnemende handelaars, krijgt één of meerdere tombolalotjes en maakt kans op mooie prijzen. “Er zijn elektrische en gewone fietsen te winnen, een city-trip naar Londen en vele tientallen geschenkbonnen,” aldus Van de Kerkhof. De winnaars worden begin januari bekend gemaakt. In de loop van volgende week krijgen alle inwoners een speciale, herbruikbare winkeltas in de bus: de SKWinkeltas. Lees donderdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER