© AFP

© REUTERS

© REUTERS

© REUTERS

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

George Michael drie maanden na zijn dood eindelijk begraven

De op Kerstdag overleden Britse popzanger George Michael (Georgios Kyriacos Panayiotou) is woensdag in intieme kring begraven. Dat heeft zijn familie meegedeeld aan de Britse omroep BBC. Zijn begrafenis heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Pas drie weken geleden wist de lijkschouwer de exacte doodsoorzaak te geven: een hart- en leverziekte. Een post-mortemonderzoek had “geen overtuigende” oorzaak vastgesteld.

“We kunnen bevestigen dat de begrafenis van popzanger George Michael vandaag heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van zijn vrienden en familie. Ze hebben tijdens een intieme ceremonie afscheid genomen van hun zoon, broer en vriend”, verklaarde de familie.

© AFP

In de persmededeling bedankt de familie van de zanger ook uitdrukkelijk alle fans voor hun talrijke boodschappen van liefde en steun. Verder details over de begrafenis van de 63-jarige heeft de familie niet bekendgemaakt.

De popzanger overleed op kerstdag 2016 in Goring-on-Thames, in het graafschap Oxfordshire, aan natuurlijke doodsoorzaken. Hij was vooral bekend van nummers als “Last Christmas” en “Wake Me Up Before You Go-Go”, met zijn groep Wham!

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER