Direct naar artikelinhoud

Zes fans verschijnen met foto op vliegtuig Rode Duivels

Op deze 'Trident' komen de foto's te staan

Brussels Airlines gaat samen met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en de Rode Duivels op zoek naar zes supporters van het team van Marc Wilmots die met hun foto op het Rode Duivels-vliegtuig willen pronken. Deelnemen aan de wedstrijd kan via deze link.

"Tussen 29 april en 8 mei gaan Brussels Airlines, de KBVB en de Rode Duivels op zoek naar zes Rode Duivels-fans die hen kunnen overtuigen dat zij dé ultieme diehard fans zijn van het Belgische nationale elftal", zo klinkt het. "Deze fans krijgen de kans om hun foto over heel Europa te laten vliegen op het officiële Rode Duivels-vliegtuig, Trident. Het duivelse vliegtuig werd door Brussels Airlines gecreëerd in de aanloop naar het Europese Kampioenschap in Frankrijk en zal de spelers naar hun matchen vliegen."

"Kandidaten die denken dat ze alles in huis hebben om verkozen te worden als beste fan, kunnen een foto van zichzelf die hun superfan-status bevestigt, uploaden op brusselsairlines.com. Op 9 mei kiest een jury bij Brussels Airlines en de KBVB zes winnaars die een plaats naast de Rode Duivels op het Trident-vliegtuig winnen en een exclusieve uitnodiging om het vliegtuig binnenin te bezoeken en het resultaat zelf te bekijken."

Begin april werd de Trident officieel voorgesteld. Het volledig in het rood geschilderde toestel vervoerde toen zijn eerste passagiers, met bestemming Berlijn. Het design werd mee ontworpen door de Rode Duivels zelf. Het is de bedoeling dat de nationale voetbalploeg in de voorbereiding op en tijdens het EK met dat vliegtuig reist. Voordien, en erna uiteraard, wordt de Trident ingezet op het Europese netwerk van Brussels Airlines. Het ontwerp blijft tot 2022 op het vliegtuig staan.