© ewt

Antwerp wint spannende oefenwedstrijd

In een wedstrijd bedoeld als eerbetoon aan Colin Andrews toonde Antwerp klaar te zijn voor de start van de competitie. Het won met 3-4. “We hebben getoond dat we in staat zijn zeer goed voetbal te brengen”, aldus David Gevaert.

stdr

Tijdens hun laatste oefenpot bij derdeklasser Temse opende de Great Old meteen met sterk voetbal. De Decker maakte van een onnodige strafschopfout van een Waaslander gebruik om de score vanop de stip te openen. Even later verdubbelde Nico Binst de score.

Nadat Temse enkele keren aan een derde tegentreffer ontsnapte, kon Stavros Glouftsis Temse kort voor de rust opnieuw in de match brengen. Met nog een doelpunt van Glouftsis kort na de pauze stelde Temse gelijk. Binst tilde Antwerp opnieuw op voorsprong. Kabir maakte nog eens gelijk, maar in blessuretijd bezorgde Adesanya Antwerp toch de winst.