© Dirk Van de Velde

Mannenboetiek César al meteen in de prijzen

Amper vier weken geopend en toch is de eerste prijs al binnen voor César Menswear, aan de Statielei 131. De mannenboetiek kreeg als allereerste de gloednieuwe starterspremie van het stadsbestuur overhandigd, goed voor 975 euro.

Seppe Slaets

De premie is nog piepjong en werd in het leven geroepen om nieuwe ondernemers in de sectoren kleinhandel en horeca een steuntje in de rug te bieden. Alzo hoopt Mortsel het winkelcentrum, dat het alles behalve makkelijk heeft, te doen heropleven.

Bij César kon het cadeau uiteraard op heel wat bijval rekenen. “Deze centen komen heel goed van pas”, lachen zaakvoersters Karen Vandewalle en Jana Dillen. “Het is ook fijn dat er nu zo’n subsidie bestaat. Dit toont aan dat de stad nog wel degelijk gelooft in onze winkelstraat. En dat moet ook. Er hangt soms misschien een negatief sfeertje rond het winkelhart. Maar onterecht. Nog heel veel mensen komen hier winkelen. De Statielei blijft een absolute meerwaarde voor Mortsel en met zo’n starterspremies komen er mogelijk nog ondernemers naar hier. Dan kunnen we samen de winkelas toch wat heropwaarderen.”

Lees het hele artikel morgen in Gazet Van Antwerpen - Editie Metropool Zuid

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER