© Neel Vermeiren

Sterke Peer Triatlon viert jubileum

De Sportoase Sterke Peer Triatlon, georganiseerd door het 185 Team rond Marc Herremans, is aan de 10de editie toe. De scholentriatlon is de nieuwigheid op 13 augustus.

“De afgelopen negen edities waren een enorm succes en wij kijken uit naar een knaller van een jubileumuitgave”, zegt organisator Marc Herremans. “Net zoals de afgelopen negen edities zal ook de tiende editie weer volledig gedragen worden door vrijwilligers en zal de opbrengst wederom integraal naar goede doelen gaan. Dit jaar zijn dat To Walk Again en het Phelan-Mcdermid Syndroom (PMS). Dat is een zeldzame genetische aandoening waarbij de patiënten moeten afrekenen met moeilijke communicatie en mobiliteitsproblemen.” De trio triatlon, de scholentriatlon, de Wardjes kids run en de individuele triatlon zorgen voor een dag vol sportief amusement in het unieke kader van de Gasthuisdreef.

Voor de wedstrijden mogen de deelnemers bovendien eenmalig zwemmen in de E19-waterplas op het militair domein Groot Schietveld. “Sfeer, gezelligheid, het familiale karakter en de goede doelen vormen samen een uniek concept”, vult Herremans aan. “We mogen gerust zeggen dat onze triatlon de gezelligste van België is. Ook qua randanimatie is de Sterke Peer Triatlon uniek in de triatlonwereld. Na de scholentriatlon treedt de Ketnetband op en vanaf 21u is er de After Party met The Soulbrothers meets Koen Wauters en Regi en dj Jurgen H. Ook dit jaar belooft het evenement buiten het sportieve weer garant te staan voor muziek en dansplezier.”

Lees het hele verhaal over de Sterke Peer Triatlon, over de plannen voor een postrevalidatiecentrum, over Marten Van Riel en over Coaching Center 185 vrijdag in uw krant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER