© Photo News

Verkeerscontrole levert drugsvangst op

Drie mannen van 24 en 26 jaar zijn dinsdagmiddag tegen de lamp gelopen met een grote hoeveelheid cannabis in hun wagen. Ze werden gecontroleerd naar aanleiding van een verkeersovertreding. Ondertussen zijn ze voorgeleid op het gerechtshof.

inke

Rond 17 uur zagen inspecteurs tijdens hun patrouille in de Sudermanstraat een wagen passeren tegen hoge snelheid. In eerste instantie kon de politie de bestuurder doen stoppen op de Eiermarkt. Toen de inspecteurs tot bij de wagen wilden gaan, reed de bestuurder onverwacht verder. Uiteindelijk kon het voertuig even verder toch tot stilstand worden gebracht.

Eén van de passagiers opende daarop zijn portier en zette het op een lopen. Hij liet tijdens zijn vlucht een doos met daarin twee plastic zakken vallen. De verdachte kon uiteindelijk worden opgepakt en gearresteerd in de Grote Goddaard.

In de plastic zakken werd meer dan 100 gram marihuana teruggevonden. In de wagen zelf lagen nog een grote geldsom én wat individueel verpakte dosissen. In totaal nam de politie bijna 170 gram marihuana in beslag.

De drie verdachten (24, 26 en 24 jaar oud) werden gearresteerd. Ze bleven aangehouden en werden woensdag voorgeleid op het gerechtshof. De drugs én het geld werden in beslag genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER