© ISOPIX

Véronique De Kock samen met ‘keizer van hondensnoep’

Véronique De Kock heeft de liefde opnieuw gevonden. Ze heeft een relatie met Brasschatenaar Manuel Goossens. Dat maakte ze zelf bekend op Instagram.

inke

“Hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy. En laat de ‘boekskes’ maar hun scoop missen”, schreef Véronique De Kock op Instagram bij een foto van haar en Manuel.

Manuel Goossens is bekend van GOOD !D, het bedrijf uit Brecht waar hij onder meer de bekende zachte Hupple-snoepjes voor honden en katten produceert. Met zijn gezonde beloningskoekjes veroverde hij al Azië, recent kwamen Taiwan en Indonesië er nog bij. Vorig jaar lanceerde hij nog een kruidenlijn. Hij maakte in het verleden ook al eens een hondenkookboek met recepten.

Véronique De Kock, die opgroeide in Schoten, woont intussen meer dan tien jaar in Schilde. In 2015 opende ze een boetiek aan de Turnhoutsebaan in Schilde, 1995 by Véronique De Kock. De voormalige Miss België heeft twee zonen, Maximilien en Sébastien, uit vorige relaties met Fabien Gribaudo en Frank Slaets.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER