© Patrick Hattori

Sint-Romboutstoren vanaf 2015 elke dag open

Mensen die de Sint-Romboutstoren in Mechelen willen bezoeken, kunnen dat vanaf begin volgend jaar elke dag. De prijs van een ticket wordt wel een euro duurder en zal 8 euro kosten. Gezinnen genieten van een voordeeltarief.

Sven Van Haezendonck

De vzw VVV Mechelen neemt de uitbating van de toren over van de Stedelijke Musea. Daar zijn meteen enkele verrassingen aan verbonden.

Kortingen bij andere attracties

Tot en met 31 maart krijg je met een ticket voor de toren in totaal 9 euro korting bij een bezoek aan Planckendael, Kazerne Dossin, het Speelgoedmuseum of de tentoonstelling 'Uw toren is niet af' in het Hof van Busleyden (tot 8 maart).

Een ticket of een abonnement bij een van de partners geeft eveneens recht op de groepsprijs, die 6 euro in plaats van 8 euro bedraagt. Vanaf 2 januari is de toren elke dag open van 13 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 18u.

Voordelig gezinstarief

Een ticket kost 8 euro, maar vanaf tien personen kan je van de groepsprijs van 6 euro genieten. Kinderen en jongeren tot en met 26 jaar betalen slechts 3 euro.

Gezinnen worden extra in de watten gelegd. Eén of twee volwassenen vergezeld door een tot vier kinderen (tot en met 26 jaar) krijgen 20 procent korting.

Tickets zijn te koop aan de balie van de toren of bij UiT in Mechelen. Wil je zeker zijn dat je plekt hebt, dan kan je reserveren via toerisme@mechelen.be of 070-22 00 08 (0032-70 22 00 08 vanuit het buitenland).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER