Kerselaer Kermis viert verjaardag met Regi

Ook komend weekend wordt er in Lier weer gefeest. Daarvoor zorgen dit keer de Kerselaervrienden.

Chris Van Rompaey

"We starten de dertigste editie van Kerselaer Kermis op vrijdag 25 juli met een avondwandeling van tien kilometer door het landelijke Lier. Vertrekken kan van 18 tot 21u. In de feesttent vinden vanaf 20u drie activiteiten plaats: een kaartprijskamp met geldprijzen, een pokeravond en een bingo met een prachtig prijzenpakket", belooft voorzitter Marc op de Beeck.

"Op zaterdag 26 juli luiden we vanaf 21u met The Dukes Band onze balavond in. Deze groep speelt vooral muziek uit de jaren 60 tot 80. Die avond verwachten we ook nog De Romeo's."

"Op zondag 27 juli begint Kerselaer Kermis al om 8u met een rommelmarkt met meer dan 450 standhouders. De rommelmarkt duurt tot 16u. Vanaf 12u begint het orkest te spelen en daarna volgen er verscheidene acts van onder meer Breakdance uit Duffel en de Battle Droids Showcase. In de loop van de namiddag starten we ook met de kinderanimatie: een parcours met kinderquads, springkastelen en een ballonnenclown. We ronden om 17u af met een kinderdisco."

"Vervolgens komt Lierenaar Pino Baresi vanaf 19.30u het publiek opwarmen voor de hipste partyband van 2014: Level Six (vanaf 20.30u). Nadat Level Six iedereen in de juiste stemming heeft gebracht, halen we om 22u een stukje Tomorrowland naar Lier met de Regi Summer Madness Tour 2014."

Alle activiteiten vinden plaats in en rond een grote haltent op Hoog-Lachenen. De toegang is gratis.

Info: 03.480.00.53,

Chris VAN ROMPAEY

Foto CVR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER