© Lazy Jack

Twee nieuwe hotspots met prachtig uitzicht openen in ‘t Stad

Antwerpen heeft er niet één, maar twee nieuwe hotspots bij. Aan brouwerij De Koninck opent de Black Smoke Rooftop, op het Eilandje doet Lazy Jack de deuren open. Van een goede timing gesproken, met deze hoge temperaturen!

JaTi

Er kunnen nooit te veel rooftopbars zijn. Op het dak van het barbecuerestaurant Black Smoke, in de Boomgaardstraat, heb je nu vanop 21 meter hoogte een schitterend zicht op de Antwerpse skyline. Van ver herken je de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Boerentoren en Antwerpen-Centraal, en je hebt natuurlijk een prachtig 360 graden-zicht over Berchem.

© Black Smoke Rooftop

Op de rooftop is er een ‘Craftbeer & Cocktailbar’, met als huiscocktail de ‘Suffering Bastard’. Je vindt er ook vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Elke zondag start met de New York Rooftop Brunch, waarbij je een Amerikaans ontbijt voorgeschoteld krijgt.

Lazy Jack: genieten aan het water

Helemaal aan de andere kant van ’t Stad, aan het Kattendijkdok, kan je deze zomer volop genieten aan het water. “Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water”, klinkt het in een persbericht. “Het grote terras, dat uitkijkt op het Kattendijkdok, is dé perfecte locatie voor een culinaire avond in ‘laid-back’ sfeer, een spelletje petanque of een ontspannende yogasessie.”

De industriële hangar kreeg een volledige make-over, binnen werd er gewerkt met ruw hout en roestig staal, een overvloed aan planten en eclectische details. Vanop het grotere terras heb je een prachtig zicht op het Kattendijkdok en het MAS. Er zullen regelmatig ook workshops, optredens en kunsttentoonstellingen plaatsvinden. “Op de menukaart vind je onder meer toast steak tartaar, risotto en kruidensalade met gegrilde gamba’s als lunch. Voor het diner kan je kiezen voor de Butcher’s Burger, côte à l’os, ceviche van botervis of gegrilde kreeft.”

Meer informatie vind je op www.lazy-jack.be. Net als de Black Smoke Rooftop opent ook de Lazy Jack nu zaterdag (27 mei) de deuren.

© Lazy Jack

© Lazy Jack

© Lazy Jack

© Lazy Jack

© Lazy Jack

© Debby Wilmsen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER