Zwangerschap werd bekende zangeres bijna fataal

© pn

Het scheelde niet veel of de bevalling van de Britse Kerry Katona, die in het verleden bij popgroep Atomic Kitten zong, was op een drama uitgedraaid. De blondine stierf eerder deze maand bijna tijdens de geboorte van haar vijfde kind.

vwh

De 33-jarige zangeres, die naar verluidt bijna failliet is, liep een zwangerschapsvergiftiging op. Daardoor kan de bloeddruk van de zwangere vrouw verhogen, maar kan ze ook geconfronteerd worden met nier-, lever- en longproblemen. Ook het risico op beroertes en overmatig bloedverlies wordt dan groter.katone beschreef de laatse geboorte als ‘traumatisch’.

‘Kerry was bijna dood. Ze verloor veel bloed en haar benen en voeten zwollen op’, zegt een ingewijde aan het Britse blad The Daily Star. Uiteindelijk kwam alles goed – de blondine beviel van een kerngezonde dochter Jorgie. Ze moest vier dagen in het ziekenhuis blijven en is inmiddels thuis, waar verloofde George Kay voor haar zorgt. De insider zegt nog dat Katona binnenkort zal uitpakken met een reeks over haar leven uit de spotlights als mama van vijf kindren. Die reeks zou ook een poging zijn om de reputatie van haar man in spe, een ex-gevangene, op te krikken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen