© Patrick Van Dyck

© Patrick Van Dyck

© Patrick Van Dyck

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Restaurant Cocotte wordt Grand Mere, maar heet nu Pistache

Zaakvoerder Dimitri Stouratis (32) uit Aartselaar wisselt bijna zo snel van zaak als van broek. In enkele jaren veranderde zijn restaurant in de Kleistraat van Cocotte via Grand Mere naar Pistache. “Maar dit concept blijf ik trouw”, zweert de sympathieke Griekse zaakvoerder.

Patrick Van Dyck

Met de Pistache keert Stouraitis terug naar het concept van de Cocotte. “Maar niet helemaal”, legt de zaakvoerder uit. “We behouden dezelfde standaard van bediening en kwaliteit van onze keuken, maar onze prijskaart is democratischer. Eerlijke en pure gerechten met een mediterrane toets, dat is de richting die we willen volgen.”

Ook al staat neef Sebastian niet meer naast hem in de zaak, helemaal alleen staat Stouriatis er niet voor. “Mijn vrouw Anne-Sophie helpt mee in de zaak en Giorgos Dimitriou, vroegere kok van de Cocotte, zwaait de scepter in de keuken.”

Volgens Stouraitis wordt de Pistache niet snel ingeruild voor een andere naam of een nieuw concept. “Dit moet het worden. Hier willen we voluit voor gaan. Als dit mislukt, kan ik het alleszins niet op iemand anders steken. Hier vinden onze klanten een eerlijke keuken tegen een schappelijke prijs.”

“We veranderen ook zeker niet van locatie, deze plek is perfect. Bovendien is de nabijgelegen kmo-zone een extra troef. Met een lunch onder de 20 euro moet het mogelijk zijn ook hen naar de Pistache te krijgen.”

www.depistache.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER