VIDEO. Milk Inc. en Dinky Toys maken comeback in Ethias Arena

Anderhalf jaar geleden nam Milk Inc. even afscheid van het publiek. Een twintigtal jaar geleden deed de groep Dinky Toys hetzelfde. Anno 2016 maakten beiden een comeback op het podium van ‘Het Grootste Café’ in de Ethias Arena.

mige

Het was nog maar de tweede keer dat Peter Van de Veire en Miguel Wiels de handen in elkaar sloegen voor het grootste café van België, maar dat het duo een succesformule gevonden had, werd al snel duidelijk. De Ethias Arena liep vol, en de mensen waren, net als bij het Schlagerfestival, klaar voor een feestje van formaat.

De organisatie had dan ook de crème de la crème voorzien. Niet alleen Natalia kwam haar grootste hits ten gehore brengen, ook Free Souffriau, Jonas Van Geel, Niels Destadsbader en Laura Tesoro kwamen het beste van zichzelf geven. Als kers op de taart waren er ook enkele unicums voorzien. De spits mochten Regi en Linda afbijten. Anderhalf jaar nadat ze aankondigden een break te nemen van Milk Inc. stond het duo er terug strakker dan ooit. Het danceformat zorgde voor vuurwerk in de Ethias Arena en de handjes gingen al snel in de lucht.

Tropische temperaturen werden dan weer bereikt toen Kid Coco samen met zijn Dinky Toys het podium betraden. Hits als ‘Test of Time’, ‘Out in the Streets’ ‘Declaration de amor’, ‘My day will come’ en ‘Keep my hands’ zorgden voor nostalgische dansmomenten, waarop zelfs de alleroudsten niet stil bleven zitten. Mooi was ook om te zien hoe zelfs Geena Lisa, de voormalige zangeres van de groep, haar exbandleden kwam aanmoedigen vanaf de zijlijn. De vrouw had zich onopvallend opgesteld in het publiek om te genieten van de gouden momenten die de Dinky Toys opnieuw tot leven brachten. “We hebben lang gewacht om deze reünie te houden, maar het smaakt naar meer”, lieten de mannen weten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer