© Belga

Nog enkele dagen herfst, weekend wordt warm

Er is dinsdagmiddag af en toe zon maar er komen ook nog enkele buien voor. De westelijke wind waait matig tot vrij krachtig, aan de kust staat een krachtige wind. De maxima bedragen 15 graden in de Ardennen en 18 tot 20 graden in de andere regio’s. In de loop van de avond en de nacht worden de opklaringen breder vanuit het westen, maar tegen het einde van de nacht verschijnen er verse buien aan de kust, mogelijk met onweer. De temperaturen dalen tot 7 graden in de Ardennen en tot 10 à 14 graden elders.

Woensdag is er een afwisseling van zon, wolkenvelden maar ook enkele buien, eventueel met onweer. Er waait een matige, aan zee tijdelijk nog een vrij krachtige van west naar noordwest ruimende wind, met maxima van 15 graden in Hoog België en zowat 18 graden elders.

Donderdag is er minder wind en de zon schijnt regelmatig, maar er komen nog enkele lokale buien voor bij een koele 18 graden. Van vrijdag tot begin volgende week is het overwegend droog en rustig zomerweer met flinke zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt vrijdag rond 21 graden. De dagen daarna wordt het zowat 25 graden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER