Motorrijder vindt kinderlijkje in valies

De Britse speurders in de mysterieuze verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann in Portugal hebben contact opgenomen met Australische collega’s na de vondst van een kinderlijk in Australië.

wver

‘Maddie’ verdween in 2007 net voor haar vierde verjaardag uit het vakantieappartement dat haar ouders in het Portugese Praia da Luz hadden gehuurd. Volgens de Britse krant Daily Mirror heeft een motorrijder eerder deze maand naast een afgelegen snelweg nabij Wyarka in het zuiden van Australië stoffelijke resten van een meisje in een valies gevonden.

De Britse politie zegt deze berichten te kennen en contact met de Australische autoriteiten te hebben opgenomen. Verdere details wilde een woordvoerder dinsdag niet kwijt.

Volgens de Mirror weigert de politie uit te sluiten dat het om Madeleine McCann zou gaan. De Australische politie gaat er daarentegen volgens het Britse persbureau PA niet vanuit dat het om het vermiste Britse meisje gaat. Nog volgens de PA zouden de resten die zijn van een meisje dat in 2007 is overleden, toen het tussen twee en vier jaar oud was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER