© Odiel De Raeve

© Odiel De Raeve

thumbnail: null
thumbnail: null

Drones in de Waerde

Zondag 23 augustus bestaat vzw De Waerde 43 jaar. Vroeger was het Waerd-kermis tijdens het laatste weekend van juli. Omdat in die periode vele gezinnen met vakantie zijn, houden we nu op de voorlaatste zondag van augustus een familiedag, een echt buurtfeest.

Odiel De Raeve

Dit jaar kan met kiezen tussen:- Een familie-heidewandeling op de Teut, onder leiding van een natuurgids- Een familie-fietstocht (20 km) onder leiding van Waerdse fietsersWe vertrekken in De Waerde om 13.30 u.Vanaf 16.15 u is er voor iedere deelnemer: een tas soep, een smosbrood en een frisdrank of koffie. Kostprijs: € 8 per persoon en € 5 voor kinderen – 12 j.Verplicht vooraf inschrijven via ’t Winkelke Waardstraat 22 Zonhoven of via www.vzwdewaerde.be of stuur een mailtje met het aantal deelnemers naar vzwdewaerde@scarlet.be en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 16.30 u vindt er op onze sportpleinen een grote Drone-demonstratie plaats, met de nodige info van de drone-specialisten uit onze wijk.Het is een enige gelegenheid om de nodige kennis op te doen over deze onbemande luchtvaartuigen en hun toepassingenIedereen is van harte welkom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer