WIN. Woon een tv-opname met One Direction bij

© EPA

Niet flauwvallen: binnenkort komen de jongens van One Direction naar Nederland voor de opname van een tv-show en wie weet zit jij op amper enkele meters van de jongens in de studio.

jr

Twee lezers van onze krant krijgen de kans om heel binnenkort de tv-opname van het Nederlandse programma RTL Late Night mee te maken wanneer One Direction naar Amsterdam komt. Slechts 200 fans mogen er bij zijn in de studio en zowat alle tickets worden verdeeld onder Nederlandse fans. Maar... wij mogen twee Belgische lezers meenemen (de precieze dag mogen we nog niet bekendmaken om veiligheidsredenen, maar wees gerust: er is die dag géén school) om alles van héél dichtbij mee te maken. Je zal op amper enkele meters van de groep zitten tijdens hun interview en hun optreden, dus dit wordt een unieke ervaring. Vervoer heen en terug vanuit Antwerpen wordt geregeld.

Om zo’n topprijs in de wacht te slepen moet je natuurlijk wel iets doen:

1) Post op Twitter een foto van jezelf met de Jommekeskrant of Het Nieuwsblad of De Gentenaar en je favoriete 1D-item (cd, T-shirt, poster,...) en gebruik daarbij de hashtag #nieuwsblad1D

2) Beantwoord deze twee wedstrijdvragen correct:

- Wat was de eerste hit die One Direction bij ons scoorde?

- Hoe heet de nieuwe single uit het album ‘Four’ (de opvolger van ‘Steal my girl’)?

3) Surf naar www.jommekeskrant.be voor wedstrijdvraag 3.

Mail je antwoorden voor maandagmorgen naar jommekeskrant@nieuwsblad.be met onderwerp ‘DIRECTION AMSTERDAM’. Vermeld behalve het Twitter-adres ook je volledige naam, leeftijd, adres en een telefoonnummer waarop je woensdagnamiddag te bereiken bent (dan wordt de winnaar verwittigd). Geef ook de naam en leeftijd op van de persoon die met je mee mag. Opgelet: wie jonger is dan 16 jaar, moet één van z’n ouders meenemen of moet zeker hun schriftelijke toestemming hebben.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen