© Hans Otten

Campr zoekt kampeerplek bij mensen thuis

U houdt van kamperen, maar niet van massacampings? Dan kan het online platform Campr een uitweg bieden. Twee jonge ondernemers uit Noorderwijk (Herentals) en Mechelen bundelen er unieke en intieme kampeermogelijkheden.

Hans Otten

Campr ontsproot ongeveer een jaar geleden uit het brein van Sebastiaan Schillebeeckx uit Noorderwijk en Wim Vanhorenbeeck uit Mechelen als afstudeerproject in Multimediadesign aan de hogeschool Thomas More Mechelen. Intussen is het hun voltijdse job geworden.

“Campr is een website waarop we mensen de mogelijkheid geven om originele en budgetvriendelijke kampeerplekjes te vinden en meteen ook te boeken”, vertelt het duo. “Dat kan kamperen bij mensen thuis in de achtertuin zijn, met bijvoorbeeld een ontbijt. De gewone campings tref je niet op Campr aan, daar bestaan andere sites voor. Wij mikken op de mooiste bivakplaatsen en de meest unieke kampeerervaringen.”

Campr speelt in op de trend waaruit ook couch surfing ontstond, overnachten bij vreemden op de bank. Wat het bekende AirBnB is voor binnenhuisverblijf, wil Campr zijn voor originele outdoor slaapplaatsen.

Het online webplatform wordt op 15 januari officieel gelanceerd, maar u kan op deze website nu al een kijkje nemen.

*******Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen – editie Kempen ******

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER