Ook Noel Gallagher, Kasabian en Damian Marley op Rock Werchter

© Koen BAuters

Rock Werchter heeft opnieuw drie namen bekendgemaakt die komende zomer te zien zullen zijn op het festival: Noel Gallagher’s High Flying Birds, Kasabian en Damian ‘Jr. Gong’ Marley.

Guy Stevens

Noel Gallagher komt met zijn High Flying Birds naar Rock Werchter om er zijn nieuwe album Chasing yesterday voor te stellen. Ook Kasabian, een van de beste livebands van het moment, zal op de festivalweide van Werchter te bewonderen zijn. Hetzelfde geldt voor Damian ‘Jr. Gong’ Marley, een van de vele zonen van reggaelegende Bob Marley.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 juni.

De voorlopige line-up ziet er als volgt uit:•Donderdag 25 juni: Florence + the Machine, Foo Fighters, Rise Against, The Chemical Brothers•Vrijdag 26 juni: alt-J, Ben Howard, Damian 'Jr. Gong' Marley, Pharrell Williams•Zaterdag 27 juni: Damien Rice, Hozier, Lenny Kravitz, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Royal Blood, The War On Drugs•Zondag 28 juni: Kasabian, Muse.

De donderdagtickets zijn al uitverkocht, maar voor de andere festivaldagen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ook de combitickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets en meer informatie vind je op de website van Rock Werchter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen