© VIER

Herman Brusselmans stelt nieuwe vriendin voor: "Ik overheers hem"

Herman Brusselmans was een van de meest opmerkelijke deelnemers aan de interviewreeks 'Kroost'. Hij liet in zijn ziel kijken. Hij toonde niet alleen voor het eerst zijn nieuwe, en piepjonge vriendin Lena, maar vertelde ook over zijn moeilijke jeugd. Hij zorgde ook voor een uniek moment toen hij zijn zus Mia voor de camera haalde.

sdv

Maak kennis met Lena, de nieuwe vriendin van Herman. Lena zit vol leven en Herman, naar eigen zeggen... niet. De schrijver vertelt al maandenlang over zijn nieuwe liefde, maandagavond kregen de kijkers van Vier haar voor het eerst te zien. Een ontwapenende verschijning. De Nederlandse is vele jaren jonger dan Brusselmans, maar de twee lijken dolverliefd en vertellen zonder schroom over hun relatie.

Zijn jeugdjaren als zoon van een veehandelaar hebben hem getekend. Herman Brusselmans zag als 5-jarige jongen teveel bloed, mishandeling en andere "vuiligheid". Hij bekent ook dat hij niet altijd zo'n grote mond had.

Hoe het enfant terrible van de Vlaamse literatuur zijn dagen vult? Dat gaat ongeveer zo. Het mooiste? De tijd die hij 's morgens nodig heeft om zich op te knappen!

Op bezoek bij Mia Brusselmans, de zus van. Hermans grootste tegenpool en fan.

In 2005 trouwt Herman Brusselmans met zijn grote liefde Tania. In 2011 gingen ze uit elkaar. Tot op vandaag lopen ze de deur nog steeds plat bij elkaar. "Blijf bij mij en doe normaal."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER