© Daniele van os

Duo Danièle & Tiny op Wommelgem Klassiek

In Woonzorghuis Sint-Jozef kan je gaan luisteren naar een duo dat speelt op fluit, piccolo en gitaar. De artiesten Danièle Van Os en Tiny De herdt hebben beide een opleiding gevolgd in verschillende scholen en hebben heel wat titels behaald.

Tom De Noël

Danièle Van Os startte met gitaar en piano aan de muziekacademie van Herenthout en later ook met zang. Gitaar volgde ze bij Alessandro Valente.In september 2005 zette ze haar gitaarstudies verder aan het Lemmensinstituut. In 2007 behaalde ze op het eindexamen Master gitaar grote onderscheiding. Momenteel studeert ze Postgraduaat gitaar aan de Universität für Musik und darstellende Kunst in Wenen. In 2003 behaalde ze een tweede prijs voor de discipline gitaar op de Axion Classics-wedstrijd en in 2004 won ze de Kiwanis-gitaarwedstrijd voor de jeugd in Aalst.

Piccoloïste en fluitiste Tiny De herdt studeerde aan de conservatoria van Brussel en Antwerpen bij Carlos Bruneel en Peter Verhoyen. Ze is laureate van de Axion Classics-wedstrijd en behaalde bij het afstuderen aan het Stedelijk Conservatorium te Mechelen de prijs van het Festraets-Bleeckxfonds. Tiny speelt freelance in o.a. Orchestre Philharmonique Royal de Liège, Il Novecento en Chapelle de Lorraine.PraktischZaterdag 15 augustus 2015 van 14u30 - 16u30Woonzorghuis Sint-Jozef, Kruizemunt 15Inkom is gratis

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER