© Chretien Paesen

Nieuwsjagers wisselen informatie uit UGC Lommel

Op uitnodiging van de Buurtkrant werden de Nieuwsjagers van Lommel en omstreken uitgenodigd voor een informele ontmoeting. Na de grappige noot van Jos Roofthooft als afsluiter bleven ze bij een goed glas nog wat nakaarten.

Chretien Paesen

In tegenstelling tot vorig jaar besliste de redactie van de Buurtkrant om niet langer alle Nieuwjagers naar Hasselt te laten komen voor een infotainment. Daarom worden de sessies nu georganiseerd in de zeven regio’s.

Na de ontvangst met een drink toonde Johnny Put met enkele beelden hints en tips die de Nieuwjagers kunnen helpen om gemakkelijker en beter hun stukjes te kunnen maken. “Het scheelt een hoop aan redactioneel werk als daarmee rekening wordt gehouden”, luidt het. Regiochef Jan-Roel Driessen vertelde in het kort waar een goede nieuwjager op dient te letten bij het opmaken en schrijven van artikeltjes. Ook de foto’s kwamen aan bod: niet te klein of te groot, geen namen en datums op de foto weergeven en geen collages maken was daar de voornaamste boodschap.

Jos Roofthooft (foto) nam als laatste het woord en liet zijn gekende grollen en grappen op de Nieuwsjagers los. De avond werd stijlvol en gezellig afgesloten met drankjes en hapjes.

U kan nog altijd nieuwsjager worden via www.hbvl.be/nieuwsjager

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer