© Gemeente Kinrooi

Tot 10 september inschrijven voor dag van de andersvaliden

Op zondag 27 september organiseert de gemeentelijke welzijnsraad in samenwerking met KVG en ‘t Heemke een onvergetelijke dag voor de Kinrooise inwoners met een handicap. Zij zijn die dag samen met één begeleider welkom voor dit gratis evenement boordevol leuke activiteiten.

ppn

Om 9.30 uur komen de genodigden samen aan de opstapsteiger aan de Dalerweg te Ophoven (kantoor van de havenmeester). Vervolgens wordt aan boord gegaan van de Paep van Meinecom III voor een boottocht van 10tot 12 uur. Na deze tocht over de Maas en de Maasplassen wordt iedereen verwacht in taverne-brasserie De Spaenjerd voor het middagmaal. Daarna gaat het richting het Dorpshuis te Ophoven voor de namiddagactiviteit.

Vanaf 14 uur start namelijk de motorrun. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers met een motor, motors met zijspan (sidecar), legerjeep, ... beleven de mindervaliden een onvergetelijke namiddag tijdens een groepstocht van ongeveer 60 kilometer. Geïnteresseerden die deze rit voor het goede doel willen mee rijden, zijn welkom vanaf 13.30 uur. Mindervaliden die nog geen uitnodiging voor deze speciale dag ontvingen, kunnen deze op de website van de gemeente Kinrooi bekijken via deze link en aanvragen bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel (eerste verdiep) via 089-300.842 of mail naar helga.sleven@kinrooi.be.

Rond 16 uur worden de deelnemers van de motorrun terug verwacht aan het Dorpshuis waar de dag afgesloten zal worden met koffie en vlaai. De dag van de gehandicapten is gratis voor iedere mindervalide én één begeleider. Per bijkomend persoon kost het 15 euro. Inschrijven kan tot en met 10 september.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer