© Daniel Geeraerts

Jacques Vermeire zakt door knie tijdens show

Komiek Jacques Vermeire zette zondag tijdens zijn nieuwe voorstelling zijn beste beentje voor. Iets te letterlijk zelfs: hij zakte door z’n knie en moest gisteren naar de dokter. Een brace moet nu voor de nodige steun zorgen

fvds

‘Seffens toch maar even naar de dokter, met mijn knie. Omdat... ik zonder knie niet tot bij de dokter zou geraken’, tweette Jacques Vermeire (63) gistermiddag. Daarbij postte hij ook een foto z’n knie in een brace.

Zondag zakte Vermeiren door zijn knie tijdens de uitbundige ‘danspasjes’ van Veel Vijven en Zessen, de zaalshow waarmee hij momenteel door Vlaanderen toert. ‘Tijdens de matinee liep het mis,’ zegt zijn manager Thomas Lowette.

‘Er wordt nogal wat gedanst in de show en tijdens een van de nummers zakte Jacques door zijn knie.’ De kinesist die zijn knie behandelde, stelde op het eerste zicht niets ernstigs vast. Dus Jacques kon weer het podium op. Al zorgde die avondvoorstelling meteen voor extra belasting.

‘Gelukkig is de eerstvolgende show pas op 13 maart, zodat hij zeker voldoende tijd heeft om te rusten,’ relativeert Lowette. ‘Al zou Jacques er geen probleem van maken om met een brace het podium op te gaan.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER