© ISOPIX

Deze vrouw begon de hype om overal foto’s te nemen met je billen bloot

Het is sinds enkele maanden ook bij ons een rage om foto’s te nemen met de billen bloot. Waar die rage vandaan kwam, was lange tijd een mysterie, maar nu heeft een Britse vrouw onthuld dat zij er samen met haar echtgenoot mee begon “bij wijze van grap”.

nkdr

De vrouw achter het instagram-account Cheeky Exploits, die verder anoniem wil blijven, heeft toegegeven dat zij waarschijnlijk aan de basis ligt van de hype. Zij en haar echtgenoot begonnen met de foto’s als grap. Een grap die de vrouw duizenden naakte achterwerken in haar inbox opleverde.

“Ik had nooit verwacht een ‘following’ te krijgen als de deze. Ik begon er alleen mee als een stom grapje met mijn echtgenoot en vrienden. Het duurde zo’n acht maanden voor ik duizend volgers had omdat het in eerste instantie vooral vrienden waren. Toen pikten de media het op en veranderde alles.”

(lees verder onder de foto)

© ISOPIX

Nu sturen mensen van over de hele wereld foto’s van hun achterwerk naar haar op. “Ik krijg alle soorten konten. De meeste post ik maar er zitten er nog zo’n 1.000 in mijn inbox waarbij dat nog niet gebeurd is. Het heeft tijd nodig.”

Ondertussen verzamelde ze met Cheeky Exploits meer dan 235.000 volgers en meer dan 300 verschillende achterwerken van over de hele wereld.

(lees verder onder de foto)

© ISOPIX

“Ik startte het account nadat een vriend me een ander account toonde waarop een man naaktfoto’s postte van zichzelf overal ter wereld. Ik vond ‘flashen’ altijd al grappig, dus begon ik er eentje over konten. De enige die ik niet post zijn foto’s van slechte kwaliteit of foto’s die te seksueel zijn.”

“In het begin was het niet zo divers omdat ik simpelweg niet zoveel diverse inzendingen kreeg, maar ik ben blij te melden dat dat veranderd is. Veel mensen schrijven me om te zeggen dat ze de foto inzonden omdat mijn pagina hen het zelfvertrouwen gaf om gewoon vrij en zelfzeker te zijn.”

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

© ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer