Geena Lisa duikt op als omroepster op Acht

Een dag nadat Geena Lisa de Eén-kijkers donderdagavond als omroepster uitzwaaide, verscheen ze vrijdagavond al opnieuw op het scherm als omroepster. Niet op Eén deze keer, wel op televisiezender Acht. Maar Geena Lisa is niet écht als omroepster overgestapt naar Acht. Het gaat namelijk om een parodie. Acht gebruikte enkel beelden van Geena Lisa en zette er een nieuwe tekst op. Met dit initiatief geeft Acht een humoristische knipoog naar de VRT, die donderdag een einde maakte aan het tijdperk van de omroepsters.

skn

Op het einde van de aankondiging van de programma's op Acht liet 'Geena Lisa' zich helemaal gaan: 'Als ik zo'n tank zou mogen besturen, zou ik het wel weten. Ik reed op de parking van de VRT een paar dikke BMW's van de netmanagers plat en daarna het gevel van het omroepgebouw. Hoewel dan doe ik ze nog een plezier want ze gaan het gedrocht toch slopen, las ik. Wist je trouwens dat het gebouw nog nooit energetisch gezuiverd is. Geen wonder dat ze daar allemaal een burn-out krijgen.'

'Grandes dames'

Donderdag maakte Vincent Loozen, programmadirecteur van Acht, reeds bekend dat de zender vanaf vrijdag hun programma's zou laten aankondigen door omroepsters. Wie de nieuwe uithangborden van Acht zouden worden, wilde hij toen nog niet kwijt. Hij loste enkel dat het 'stuk voor stuk grandes dames zijn met ruime televisie-ervaring'. Nu we alvast weten wie één van de vier nieuwe omroepsters wordt, blijkt dat laatste zeker niet gelogen te zijn. Het is nu afwachten of we straks ook nog Andrea Croonenberghs, Saartje Vandendriessche en Eva Daeleman als 'omroepsters' zullen zien verschijnen op Acht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen