Nederlandse presentator is grote fan van Goedele en haar seksbijbel

© Vier

'Beauty and brains. Ze ziet er goed uit, en is niet op haar mondje gevallen.' De Nederlandse presentator Humberto Tan kon het in het Vier-programma 'Kroost' niet onder stoelen of banken steken: hij is een grote fan van Goedele Liekens en haar seksbijbel.

aro

Goedele Liekens is al een tijdje op de Nederlandse televisie te zien in het programma 'Seks Talk'. Samen met Nicolette Kluijver helpt ze daarin zes koppels hun seksleven een boost te geven. En ze oogst daarbij veel bewondering bij onze noorderburen.

Vooral presentator Humberto Tan van de talkshow 'Late Night' is fan, zo bleek maandagavond in Kroost, dat aan Liekens was gewijd. 'Wat Goedele al lang heel goed doet, is de Nederlanders, en ook ik, nog meer bewust maken van onze seksualiteit en van de keuzes die we daarbij hebben. En als je op tv zonder te lachen en met een uitgestreken gezicht kunt zeggen dat een clitoris langer is dan we altijd hebben gedacht...Oh ja, Goedele?'

In het programma was daarnaast ook te zien hoe Begijnendijk, waar Liekens geboren werd, overspoeld werd door journalisten toen ze in 1986 verkozen werd tot Miss België.

En er ook te zien hoe Goedele in Ethiopië een gesprek probeert aan te gaan met vroedvrouwen die jarenlang elk pasgeboren meisje besneden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen