© JAA

Cru presenteert goddelijke Italiaanse porchetta uit regio Rome

Meer dan een half jaar voor Mercado de deuren opende in hartje Antwerpen, was er ook al Cru, de versmarkt van Colruyt in Wijnegem. Assistent-belevingsmanager Dimitri Van Ghendt nodigde gisteren zes leveranciers uit op het eerste foodfestival voor de winkel bij Kanaal aan het Albertkanaal.

jaa

Slager Vito Bernabei van Il Norcino uit Marino, een dorpje op 20 km van Rome, demonstreerde er hoe je echte porchetta maakt: varkensvlees dat ingewreven met venkelpollen, een beetje peperoncino, rozemarijn, peper en look de oven in gaat om vervolgens acht uur lang langzaam te garen op lage temperatuur. Dat het resultaat van deze Italiaanse delicatesse heerlijk smaakt op een broodje, konden honderden bezoekers getuigen na een proeverij. Meer info op www.cru.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER