© Silvy Van Son

KLJ Herent-Neerpelt op de toneelplanken met ‘Paprika Uit Afrika’

Naar jaarlijkse traditie kruipen de jongens en meisjes van KLJ Herent-Neerpelt dit weekend weer op het podium om een toneelstuk op te voeren. Op zaterdag 29, zondag 30 november en maandag 1 december staan ze op de planken met ‘Paprika Uit Afrika’, een knotsgekke komedie van de hand van Kamiel Kemels.

Silvy Van Son

Het stuk – dat ook dit jaar werd gekozen door regisseurs Tim Coumans en Joris Sonnemans – draait rond Sanne van Reeth, die al bijna twee jaar als vrijwilligster in de Afrikaanse jungle werkt. “Tijdens haar verblijf daar leert ze een Afrikaanse collega kennen met wie ze acht maanden geleden een zéér vruchtbare boswandeling heeft gemaakt”, zegt Joris Sonnemans. “Hoogzwanger als ze is, laat ze haar nietsvermoedende familie overkomen, die van de ene rare situatie in de andere terecht komen.”

De regisseurs laat de cast met Sander Thijs, Bert Fransen, Pieter Cuyvers, Emma Fransen, Marloes Thijs, Silvy Van Son, Jimmy De Witz, Marlies Fransen, Ward Bloemen, Gunther Paesen, Esther Pinxten en Kaat Fransen voor de gelegenheid aantreden in een Afrikaans getint decor.

Vorig jaar lokte KLJ Herent-Neerpelt nog 710 toeschouwers met het stuk ‘Striptease’. “We hopen natuurlijk dat we die opkomst dit jaar met ‘Paprika Uit Afrika’ op zijn minst kunnen evenaren”, zegt Tim Coumans. “Via onze Facebookpagina verloten we alvast vrijkaarten uit onder de mensen die onze pagina liken. Het zullen drie avonden worden voor klein en groot en jong en oud. Kortom: ontspanning en entertainment voor iedereen. De afwezigen zullen ongelijk hebben.”

--> ‘Paprika Uit Afrika’, zat 29/11, zon 30/11 en maa 1/12 in O.C. De Vranken te Herent-Neerpelt. Tickets kosten 4 (vvk) of 5 euro (adk) en zijn te verkrijgen bij de leden van het bestuur of via een reservatie via het nummer 0472/50.86.72. Aanvang om 20.00 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer