© rr

Oud-voetballer van Berchem Sport staat op ‘Belgium’s Most Wanted’-lijst

De voortvluchtige 57-jarige Belg Bayram Kaya staat in de galerij van de ‘Most Wanted’-galerij, de lijst van meestgezochte criminelen van dit land. Kaya was in de jaren 80 profvoetballer bij Berchem Sport en werd in november van vorig jaar nog veroordeeld tot levenslang wegens moord.

bap

Kaya schoot op 2 maart 2012 zijn 20-jarige huurder Bernard Mucaj dood in de traphal van zijn appartementsgebouw in Berchem. De aanleiding was een discussie over een energierekening die het slachtoffer weigerde te betalen. De 57-jarige Belg werd op 17 november 2016 door de Antwerpse assisenjury veroordeeld tot een levenslange celstraf. Hij zat toen in Turkije en liet verstek gaan op zijn proces.

Sindsdien is hij nog steeds niet gevonden en heeft de federale politie hem op de ‘Belgium’s Most Wanted’-lijst gezet. In een vorig leven was de man profvoetballer. Zo speelde hij in het seizoen ‘81-82 bij Berchem Sport vooraleer zijn profcarrière te beëindigen bij de Turkse teams Trabzonspor en Adanaspor.

Wie weet waar Kaya Bayram verblijft of meer informatie heeft over deze persoon, wordt door de politie gevraagd om hen te contacteren via het gratis nummer 0800/30.300 of via het mailadres djo.perm@police.belgium.eu. Wie belt uit het buitenland, moet het nummer 0032 2 554 44 88 gebruiken. Discretie wordt gegarandeerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER