Vier spelers ondergaan fysieke testen

De Antwerpkern trainde gisteren twee keer. Voor de middag hielden Khiter, Van Den Bogaert, Matso-Matsingi en Boeckx het bij krachttraining voor het bovenlichaam, want het vernoemde kwartet onderging na de middag fysieke testen bij dokter Chris Goossens.De rest van de groep focuste op pass- en trapvormen, explosiviteit en positiespel.

STDR

Na de lunch werkte de groep op loopvormen en afwerking en op kleine positiespelen. Vanaudenaerde werd na de middag ziek naar huis gestuurd. Mogelijk vandaag of morgen pikt de rechtsachter weer aan bij de groep.

Diakité (enkel) trainde nog individueel maar zou vandaag weer aansluiten. Het aantreden van de Senegalees in Roeselare komt alleszins niet in het gedrang. Ook Di Lallo (lies en adductoren) kreeg na de lunch uit voorzorg rust. Ook de spelverdeler moet fit geraken tegen zondag.

Lépicier (achillespezen) hoopt volgende week individueel buiten met de bal aan de slag te kunnen. De Decker (kruisband) zou binnen dit en twee weken de voorzichtige looptraining moeten kunnen aanvatten.