Vrouw zette dochter van vijf aan tot ontucht met 51-jarige man

De onderzoeksrechter heeft een 38-jarige vrouw uit Kortemark en een 51-jarige man uit Moeskroen aangehouden voor zedenfeiten. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne.

gjs

De man uit Moeskroen kwam via het internet in contact met de moeder van het slachtoffer. Tegen betaling maakte hij naaktfoto’s van de vrouw en het meisje. Vermoedelijk kreeg de vrouw wroeging, want ze stapte deze week zelf naar de politie. Via het IP-adres van zijn computer kon ook de man uit Moeskroen getraceerd worden.

De precieze feiten blijven voorlopig onduidelijk. Zo beweert de vrouw dat ze de verdachte nooit in levende lijve ontmoette. Nochtans zou er volgens de speurders minstens één ontmoeting zijn geweest.

De man wordt verdacht van het bezit van kinderporno en aanranding. Of er sprake is van verkrachting, is nog niet duidelijk. Om hoeveel foto’s het gaat is nog niet bekend, omdat de man mogelijk materiaal gewist heeft. De vrouw uit Kortemark wordt verdacht van het aanzetten tot ontucht. Beide verdachten zullen dinsdag voor de raadkamer verschijnen.

Het slachtoffer verblijft momenteel bij haar vader. Zij zal in de komende dagen nog ondervraagd worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen