Thuis geeft zijn geheimen prijs

© een

© een

© een

© een

© een

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Thuis heeft de kijker alvast niet teleurgesteld. Niet minder dan drie mysteries werden ontrafeld.

frp, lla

Het aantal cliffhangers tijdens de laatste aflevering van de populaire Eén-soap Thuis was schier ontelbaar.

1. Mayra en Marianne

Vorig seizoen: Ann en Mayra stonden op het punt naar Kaap Verdië te vertrekken met kleine Sandrine. Marianne kon dat niet verkroppen. Bij een gevecht in regel viel ze samen met Mayra van de hoogste trap in haar huis.

Vanavond: De vrouwen worden in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Mayra, die zwanger is van haar eerste kindje, heeft slechts een lichte hersenschudding en een gebroken pols. Met haar ongeboren kind is alles in orde. Marianne is er erger aan toe maar ook haar toestand is niet kritiek.

2. Peggy en Lukas

Vorig seizoen: En wat dan met Peggy? Blind geworden na een ongeval, geconfronteerd met een overspelige echtgenoot (Peter) die notabene een kind (Lukas) verwekte bij haar beste vriendin Femke. De stoppen bij Peggy sloegen door. Op de babyborrel ontvoerde ze de kleine Lukas en liet met een taxi afzetten bij een vijver.

Vanavond: Frank, de vader van Peggy komt als eerste aan bij de vader en praat op zijn dochter in. Peggy komt tot inkeer en geeft baby Lukas aan haar vader. Nadien rijden ze samen naar de Frens waar Femke en Peter nog steeds doodongerust zijn. Peggy heeft spijt maar voor Femke is dit niet genoeg. Ze geeft Peggy een klap in het gezicht.

3. Frank en Rosa

Vorig seizoen: Waar is Frank? En Rosa? Frank, de natuurlijke vader van Peggy, ziet haar nog net in een taxi verdwijnen. Hij zet de achtervolging in maar het verkeer speelt hem parten. De moeder van Peggy, Rosa, springt ook in haar auto zodra ze hoort dat haar dochter het zoontje van Femke en Peter heeft ontvoerd. Ook zij krijgt het op de heupen van de auto voor haar.

Vanavond: Rosa haar gedachten dwalen af en ze raakt betrokken bij een ernstig auto-ongeval. Dokter Ann is als eerste arts ter plaatse en ziet meteen dat het ernstig is. Rosa wordt naar het ziekenhuis gebracht waar ze in een kunstmatige coma gehouden wordt.

4. Tom, Judith en Emma

Vorig seizoen: Emma, de dochter van dokter Judith is weg. Weggelopen denkt de politie in het begin. Ontvoerd, denken Judith en Tom, haar nieuwe vriend. Het laatste gsm-signaal van Emma is opgevangen door een mast in Wéris, in de Ardennen. Tom komt erachter dat dokter Geert, de man van zijn mama Marianne, daar bij zijn moeder verblijft. Tom en Judith haasten zich naar de chalet in de Ardennen. Tom forceert de deur. Judith loopt hysterisch naar binnen. Ze vinden niets.

Vandaag: Deze cliffhanger wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nog niet opgelost. Dokter Geert, verdachte nummer één, kunnen we afvast schrappen. De dokter komt terug uit de Ardennen en zoekt meteen Marianne op. Wat hij nog niet weet is dat zijn partner in het ziekenhuis ligt én dat hij gezocht wordt door de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen