Deze beelden bewijzen dat vrouw flagrant liegt over ongeval met pizzakoerier

Een pizzakoerier is vrijdag om 20.40 uur op het kruispunt van de Sint-Jobstraat met de Leo de Béthunelaan in Aalst met de bromfiets van de weg gemaaid door een personenwagen. De bestuurster van die wagen loog nadien flagrant over de feiten

wjn

De koerier, een jobstudent die met een bromfiets van Pizza Talia Aalst onderweg was, smakte tegen de grond en raakte gewond. De aanrijdster parkeerde haar wagen aan de overkant van het kruispunt en kwam nadien met een nogal bedenkelijke versie van de feiten opzetten.

“Volgens die bestuurster was onze koerier op het moment van de aanrijding op de Leo de Béthunelaan aan het rijden. Hij was zogezegd door het rode licht gereden, waardoor de vrouw, die uit de Sint-Jobstraat kwam en richting de Siesegemlaan ging, hem niet had opgemerkt. Niets was minder waar”, legt de manager van Pizza Talia Aalst uit.

De vrouw bleef echter bij haar verhaal, ook in haar verklaring bij de politie, tot de manager met de beelden van de bewakingscamera's het tegendeel kon bewijzen. “Het was duidelijk dat zij flagrant had gelogen. Je ziet op die beelden hoe onze koerier, net als die vrouw, uit de Sint-Jobstraat kwam en voorzichtig de Leo de Béthunelaan aan het opdraaien was toen hij werd aangereden. Waarom die dame aanvankelijk tegen ons én tegen de politie loog, het is me een raadsel. Het getuigt in ieder geval van weinig fatsoen. Bovendien reed ze met veel te hoge snelheid en half op het fietspad”, zegt de manager.

“Ik vind het ook best wel jammer dat de politie ons maar niet wou geloven net na het ongeval. Gelukkig hadden we die beelden, anders was het nog de schuld van onze jobstudent geweest ook.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen