© Berchem Sport

Ransford Addo is de nieuwe centrale verdediger van Berchem Sport

Ransford Addo (21/07/1983) is de jongere broer van Eric Addo ( Roda JC). Hij tekende een overeenkomst tot het einde van het seizoen. Hij speelde ondermeer voor SWI Harelbeke, KMSK Deinze, R. Antwerp FC, het Cypriotische Paphos AEP en het Chinese Shanghai East Asia FC.

Marin Baetens

Sportief Directeur Marc De Mulder zegt over hem: We zijn verheugd dat we met Ransford Addo een centrale verdediger hebben met de nodige ervaring. Het was een race tegen de tijd en we doen er alles aan om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen, hopelijk al voor de eerste competitiewedstrijd zondag tegen Tienen.

Volgens trainer Jonas De Roeck brengt Ransford Addo met zijn ervaring de nodige rust en kwaliteit in de verdediging van Berchem Sport. Hij speelde enkele wedstrijden mee en liet een zeer secure indruk. Hij ligt ook meteen goed in de groep en hij doorstond alle medische testen.

Ransford Addo zelf zegt dat hij na zijn avontuur in China op zoek was naar een nieuwe uitdaging dicht bij huis want hij woont al jaren met zijn vrouw en kinderen in Merksem. Hij hoopt dat hij de traditierijke club Berchem Sport, waar hij met open armen werd ontvangen, kan helpen terugkeren naar de hogere reeksen waar zij thuishoort.

MEER OVER Berchem Sport

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL