Jani Kazaltzis lanceert eigen tv-station

© pn

Stilist Jani Kazaltzis, bekend van ‘Zo Man Zo Vrouw’ op Vijf, richt op woensdag 1 oktober zijn eigen televisiestation op. Dat vertelde hij dezelfde ochtend in De Zotte Morgen, het radioprogramma van Tanja Dexters en Wim Weetjens op Story Fm.

vwh

‘Het is een website waar allerlei filmpjes op zullen komen die eigenlijk allemaal miniprogramma’s zijn van mezelf. Het aanbod is gevarieerd: van humoristische tot iets serieuzere bijdragen. Het zijn allemaal dingen die mij interesseren en ik hoop dat die ook anderen interesseren’, zegt hij enthousiast.

Hij voegt eraan toe dat hij iets anders wou brengen, iets wat je niet altijd op tv kan doen. ‘Het gaat zeker over meer dan alleen maar kleding. Ik ga iets doen met koken. Ik kook zelf niet, maar ik nodig mensen uit. En er komt ook een soort recht van antwoord.’

Jani heeft niet meteen plannen op een eigen digitale zender op te starten, al geeft hij wel toe dat dat een grote droom van hem is. ‘Het zaadje is geplant, we zullen nu zien welke boom eruit groeit’, zegt hij. Voor de fans: op woensdag om 12 uur, wordt de website www.janitv.be officieel gelanceerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen