Kanye West plaatst vertederende verrassing online voor jarige Kim Kardashian

© pn

Op vrijdag 21 oktober is de Amerikaanse realityster Kim Kardashian 36 jaar geworden. Hoewel de brunette, die begin deze maand werd overvallen in Parijs, zich kalm houdt op de sociale media, ging de feestelijke dag online niet onopgemerkt voorbij.

vwh

Manlief Kanye West plaatste een filmpje van vijf minuten online via Twitter. Daarin spelen de jonge ‘Kourtney’ en ‘Kimberly’ de hoofdrollen. Ook de inmiddels overleden Robert Kardashian en moeder Kris Jenner komen aan bod. “Happy Birthday babe’, schreef hij erbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kim haar jongste zus Khloé heeft al op de beelden gereageerd en heeft veel lof voor de ‘Fade’-zanger. “Hij moet wel de beste echtgenoot ter wereld zijn”, liet ze weten. Robert Kardashian vindt het ook super dat zijn schoonbroer het filmpje heeft opgerakeld. “Dit is waarom ik van je houd Kanye. Mijn vader was de beste. Leuk om dit te herbekijken”, schreef hij in een reactie onder de video. Kim Kardashian zelf heeft online niet gereageerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen