© Eric Kleinberg

Sergio Herman en Nick Bril doen mee aan Antwerpen Proeft

Sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman en Nick Bril heeft ook toegezegd om deel te nemen aan het Antwerpse cullinaire festival Antwerpen Proeft.

IL

"Twee jaar geleden kon je op Antwerpen Proeft de avant-première van The Jane Antwerp meemaken. Een supertoffe en unieke ervaring", zeggen Sergio Herman en Nick Bril. "Het restaurant in Berchem is inmiddels al redelijk ingeburgerd en loopt als een trein. Nog niet iedereen heeft een tafel kunnen bemachtigen, maar door onze deelname aan Antwerpen Proeft krijgt iedereen de kans om iets van The Jane Antwerp te proeven."

De negende jaarlijkse editie van Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp vindt plaats van donderdag 14 mei (Hemelvaart) tot en met zondag 17 mei. Net als bij de vorige editie strijken de eetstands en bars neer aan de Waagnatie naast de Schelde. Meer dan dertig restaurants en culinaire speciaalzaken bieden op Antwerpen Proeft gerechten in degustatievorm aan. Andere deelnemers zijn onder meer: L'Épicerie du Cirque, Umamido, Ardent, Ballywood, Cuichine, Konditori, Zaowang, 't Zilte...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER