© Neel Vermeiren

Oordopjes op maat

Jong- CD&V van Wuustwezel organiseert een gezamenlijke aankoop voor professionele oordoppen, die het gehoor bij hevig geluid beschermen. Deze oordoppen vervagen of vervormen het geluid niet.

Neel Vermeiren

"Op maandag, 13 april organiseren we een groepsaankoop van oordopjes voor festivals en fuiven. Normaal kosten deze 149 euro. Wij kunnen ze nu aankopen voor 119 euro per paar. Bovendien kan je bij sommige ziekteverzekeringen 20 tot 30 euro terugkrijgen", vertellen de Jong- CD&V gemeenteraadsleden Babette Gommers, Kris Van Looveren en Pieter Cools. "Heb je interesse, kom gerust eens langs, niets is verplicht. Je mag altijd info komen vragen of een frisse pint komen drinken. Het infomoment wordt georganiseerd op maandag, 13 april om 19.00 uur in zaaltje De Regenboog naast de Godelievezaal."

Degenen die vorige jaren oordoppen lieten maken, kunnen die avond hun doppen gratis laten testen op lekken. Hiervoor hoef je niet in te schrijven. "Om een idee te hebben van de opkomst willen wij vragen om je vooraf in te schrijven via mail bij Kris Van Looveren : kris_v_looveren@hotmail.com."

Deze actie is in samenwerking met Audionovashop Lefever-Broers. Als je niet aanwezig kan zijn op 13 april, is het mogelijk om een afspraak te maken via de Audionovashop Lefever-Broers, Dorpsstraat 15 te Wuustwezel, 03 669 61 37. De verantwoordelijke van Audionova is er op maandag. Je vermeldt: ‘Jong CD&V actie’ en je krijgt dan dezelfde prijs van de groepsaankoop.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER