© Dick Demey

Antwerp heeft nieuwe middenvelder beet

De transferhonger van voetbalclub Antwerp FC is nog niet gestild. De tweedeklasser voegt nog een extra speler toe aan zijn reeds 23-koppige kern: ex-speler Geoffry Hairemans.

PEGO

De 23-jarige Hairemans verzeilde via Rapid Deurne en Tubantia Borgerhout bij Antwerp, waar hij in 2008 zijn eerste profcontract tekende. Hij sprong er dusdanig in het oog dat hij tot twee keer toe bij Manchester United én één keer bij West Ham op stage mocht. In januari 2010 tekende hij vervolgens, samen met zijn broer Dimitri, een 3,5 jaar durend contract bij de Nederlandse club BV De Graafschap. Dat contract werd echter twee jaar later ontbonden. Hairemans verkaste naar Lierse, maar ook die transfer was geen onverdeeld succes. Lierse leende de middenvelder achtereenvolgens uit aan derdeklasser Turnhout en vorig seizoen aan tweedeklasser Heist.

Opmerkelijk: eind maart raakte bekend dat de 23-jarige middenvelder toen een tweejarige overeenkomst had getekend bij... tweedeklasser Dessel. Hoe Antwerp hem wist los te weken bij de Kempense club is voorlopig onduidelijk.

De favoriete plek van Hairemans is de nummer 10-positie.