© Google Street View

81-jarige vrouw klem onder vrachtwagen maar niet in levensgevaar

In het centrum van Mol is dinsdagmiddag een 81-jarige vrouw ernstig gewond geraakt toen ze op het zebrapad werd aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer kwam ook even klem te zitten onder de vrachtwagen, maar verkeert als bij wonder niet in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur in de Graaf de Broquevillestraat ter hoogte van de Edmond van Hoofstraat. De bejaarde vrouw was er te voet met een rollator aan het stappen en wilde de straat oversteken op het zebrapad. Daar was op dat moment al een vrachtwagen gestopt om enkele andere voetgangers over te laten. Vermoedelijk merkte de bestuurder niet op dat er nog iemand wilde oversteken. Volgens de lokale politie van de zone Balen-Dessel-Mol gaat het dan ook allicht om een soort van dodehoekongeval.

Het slachtoffer werd vanonder de vrachtwagen bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis van Mol. De doorgang tussen de Markt en de Hofstraat was tijdens de afhandeling van het ongeval een uur lang afgesloten voor het verkeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER