© Photo News

Mogelijk stukjes glas in zalmslaatjes Albert Heijn

Albert Heijn heeft in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) beslist ambachtelijke zalmslaatjes van het eigen merk terug te halen uit de winkels. In het product zitten mogelijk stukjes glas, zo heeft de warenhuisketen dinsdag meegedeeld. Consumenten worden dringend verzocht de producten niet te consumeren en indien nodig een arts te raadplegen.

Het betreft AH Ambachtelijk zalmslaatjes in een aluminiumbakje met transparant deksel van 140 gram (met lotnummer 122317 152217) en van 200 gram (lotnummer 352217 422317), met een houdbaarheidsdatum (THT) variërend vanaf 25 juni 2017 tot en met 2 juli 2017. Klanten kunnen de bovengenoemde producten terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel, waar ze het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Aardappelslaatjes in soortgelijke verpakkingen en aardappelzalmslaatjes met andere productiecodes voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden en kunnen veilig geconsumeerd worden, zo wordt gepreciseerd in de mededeling.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op de website ah.be. Of ze kunnen contact opnemen met de gratis servicelijn van Albert Heijn België op het nummer 0800-77705.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER